Nevyužívané léčivé přípravky vrácené do lékárny - Hladíková, Eva; Lešetický, Ondřej; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem bakalářské práce je sledování nevyužitých léčivých přípravků vrácených do vybrané lékárny ve sledovaném období květen 2008 -- březen 2009 z hlediska parametrů spotřeby a lékové formy.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: léčiva; spotřeba léčiv; lékárny; management [obor bakal. práce]; generikum; ATC skupina; bakalářské práce; pharmaceuticals; drug consumption; pharmacies; bachelor's theses