Elektronická fakturace (obchodně-ekonomická analýza) - Toman, Ivo (2009)
Práce popisuje právní a technické předpoklady pro elektronickou fakturaci v praxi. Hlavní těžiště práce leží v analýze ekonomických přínosů elektronické fakturace, především ve srovnání s nejstarší formou fakturace bez využití technologií a se stávající formou fakturace, tvořenou z dílčích technologií a dílčí elektronizace dokumentů.