Elektronická fakturace (obchodně-ekonomická analýza) - Toman, Ivo; Sedláček, Jiří, 1963-; Macek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce popisuje právní a technické předpoklady pro elektronickou fakturaci v praxi. Hlavní těžiště práce leží v analýze ekonomických přínosů elektronické fakturace, především ve srovnání s nejstarší formou fakturace bez využití technologií a se stávající formou fakturace, tvořenou z dílčích technologií a dílčí elektronizace dokumentů.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; workflow; elektronický podpis; bakalářské práce; workflow; electronic signatures; bachelor's theses