Analýza vývoje spotřebního chování v oblasti nápojů - Smažíková, Kateřina; Mlejnková, Lena; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první kapitole je obsažena charakteristika významu a druhů nápojů. Druhá kapitola poskytuje informace o vývoji spotřebního chování v oblasti nápojů v České republice, dále uvádí srovnání spotřeby nápojů v České republice se státy Evropské unie a analýzu produkce a nabídky nápojů na českém trhu. Třetí kapitola pojednává o vinařství České republiky a popisuje trh vína. Poslední kapitola je věnována marketingu vína v České republice a obsahuje vlastní šetření přibližující názory a postoje drobných moravských vinařů.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; vinařství; bakalářské práce; wine making; bachelor's theses