Italská gastronomie v ČR - Jelínková, Petra; Mlejnková, Lena; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce zaměřená na italskou gastronomii pojednává o její historii, charakteristických rysech a její oblíbenosti u českých konzumentů. V první části práce je detailně rozebrána historie italské gastronomie a také charakteristika několika konkrétních pojmů z této oblasti (jedná se především o potraviny, pokrmy či nápoje). Ve druhé části práce je prostřednicvtím dotazníkového šetření rozebráno postavení italské gastronomie v České republice, které je určeno preferencemi obyvatel měst Prahy a Brna.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; gastronomie; Itálie; bakalářské práce; gastronomy; Italy; bachelor's theses