Návrh na zdokonalenie internátnej siete - Lorenc, Ján; Pinkas, Otakar, 1942-; Šmejkal, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce se zabývá popisem vlastností jednotlivých ztrátových komprimačních formátů, jejich porovnání při různé kvalitě kódování, technologií internetového rádia, stejně jako jeho praktickou implementací. Cílem této práce je bližší seznámení s teorií kódování audio formátů, porovnání komerčních rádií z pohledu vysílání po internetu a zároveň rozšířit rozsah nabízených síťových služeb v rámci kolejní sítě Vysoké školy ekonomické v Praze o službu internetového rádia založeného na technologii SHOUTcast.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses