Sponzoringové aktivity společností energetické skupiny RWE se zaměřením na podporu české kinematografie. - Kollerová, Kristýna; Postler, Milan, 1960-; Jančová, Sylva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce s názvem "Sponzoringové aktivity společností skupiny RWE se zaměřením na podporu české kinematografie" se v úvodní teoretické části zabývá obecně pojmem sponzoring a jeho druhy. Teoretická část vychází ze základní dostupné literatury zabývající se sponzoringem. Po představení struktury skupiny RWE se zaměřením na Českou republiku následuje jádro práce, sponzoringové aktivity společností této skupiny. Práce nabízí přehled největších sponzoringovýcg projektů RWE, více je pak zaměřena především na projekt RWE - energie českého filmu. Hlavní cíl práce je tento projekt v širším kontextu popsat, analyzovat a podat případné doporučení do budoucnosti.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; film; bakalářské práce; film; bachelor's theses