Získávání, výběr a vzdělávání pracovníků - Jakl, Michal (2009)
Bakalářská práce pojednává o procesu získávání, výběru a vzdělávání zaměstnanců ve společnosti Raiffeisenbank, a.s. Prvořadým cílem této práce je porovnat jednotlivá kritéria zmíněná v teoretické části s kritérii, která jsou využívána v praxi společností Raiffeisenbank, a.s. Teoretická část shrnuje obecné poznatky k dané problematice, praktická část popisuje personální útvar společnosti, jím prováděné personální činnosti, metody získávání, výběru zaměstnanců a také činnosti související se vzděláváním a rozvojem zaměstnanců. Dílčím cílem je specifikovat jednu z metod výběru zaměstnanců, a to assesment centre.