Získávání, výběr a vzdělávání pracovníků - Jakl, Michal; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce pojednává o procesu získávání, výběru a vzdělávání zaměstnanců ve společnosti Raiffeisenbank, a.s. Prvořadým cílem této práce je porovnat jednotlivá kritéria zmíněná v teoretické části s kritérii, která jsou využívána v praxi společností Raiffeisenbank, a.s. Teoretická část shrnuje obecné poznatky k dané problematice, praktická část popisuje personální útvar společnosti, jím prováděné personální činnosti, metody získávání, výběru zaměstnanců a také činnosti související se vzděláváním a rozvojem zaměstnanců. Dílčím cílem je specifikovat jednu z metod výběru zaměstnanců, a to assesment centre.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses