TNK v svetovej ekonomike a vybrané dopady ich činnosti - Vodák, Martin; Taušer, Josef; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této práce je na základe nastudované literatury a vlastních znalostí představit dopady přímých zahraničních investic transnacionalních korporací na zainteresované krajiny a implikace pro jejich další rozvoj. Smyslem je vytvořit komplexní přehled dopadů aktivit transnacionálnych korporací a zhodnotit důležitost počínaní těchto subjektů v světové ekonomice.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses