Posúdenie úverovej schopnosti podniku bankou pomocou finančnej analýzy s dôrazom na Cash flow - Valášková, Helena (2009)
Diplomová práce se zaoberá finanční analýzou podniku při úvěrové analýze. Hodnotí význam likvidity a schopnost podniku generovat peněžní prostředky sloužící na splácaní jeho závazkú vůči bance. Podstatou práce je pohled banky na finanční analýzu, analýzu cash flow, význam jednotlivých ukazatelů jako i plánu cash flow. Popisuje metodiku Erste Group Bank, která je pak aplikována na společnost Telefonica O2 Business Solutions, spol. s r.o