Posúdenie úverovej schopnosti podniku bankou pomocou finančnej analýzy s dôrazom na Cash flow - Valášková, Helena; Valach, Josef, 1933-2025; Hruboň, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce se zaoberá finanční analýzou podniku při úvěrové analýze. Hodnotí význam likvidity a schopnost podniku generovat peněžní prostředky sloužící na splácaní jeho závazkú vůči bance. Podstatou práce je pohled banky na finanční analýzu, analýzu cash flow, význam jednotlivých ukazatelů jako i plánu cash flow. Popisuje metodiku Erste Group Bank, která je pak aplikována na společnost Telefonica O2 Business Solutions, spol. s r.o
Vedoucí práce: Josef Valach
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor dipl. práce]; finanční analýza; cash flow; diplomové práce; financial analysis; cash flow; master's theses