Analýza obchodních vztahů mezi Českou republikou a vybranými členskými státy Evropské unie - Krajníková, Veronika; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Na začátku práce autorka pojednává o stručném vývoji české zahraničněobchodní politiky po roce 1989 a o přípravách ČR na vstup do EU. Práce je pak především zaměřena na celkovou teritoriální a komoditní strukturu českého zahraničního obchodu a na analýzu obchodních vztahů mezi ČR a SRN resp. ČR a Francie.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Francie; bakalářské práce; France; bachelor's theses