Ekonomická analýza společnosti AC Sparta fotbal, a. s. - Svátek, Jan; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je analýza a zhodnocení ekonomické situace společnosti AC Sparta Praha fotbal, a.s. V práci jsou aplikovány obecně používané postupy a nástroje k posouzení akciové společnosti. Situace Sparty Praha je porovnána i s dalšími kluby. Vzhledem k tomu, že do současné doby jsem nedohledal žádnou studii, která by komplexně zhodnotila ekonomický stav českého fotbalového klubu, považuji právě tento fakt za největší přínos této analýzy.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses