Management Control Systems in Not for Profit Organization - De, La Cruz Marquez Michelle; Matyáš, Ondřej, 1979-; Stránský, Jakub, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce pojednává o systému manažerské kontroly. První část obsahuje analýzu daného tématu a věnuje se především otázkém předmětu s účelu manažerské kontroly. Ve druhé části je popsán rozdíl mezi systémem kontroly v ziskové a neziskové sféře.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: international Business - Central European Business Realities [obor dipl. práce]; neziskové organizace; manažerské účetnictví; diplomové práce; nonprofit organizations; managerial accounting; master's theses