Globalizace a dopravní psychologie - komparace vybraných zemí EU - Tesařík, Martin; Hubinková, Zuzana, 1971-; Králová, Tereza, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce se zabývá srovnáním dopravních systémů měst Prahy a Vídně z pohledu cestujícího. Cílem práce je zhodnotit, který z obou systémů je pro cestujícího srozumitelnější a pohodlnější, a popsat jejich nedostatky. Pro naplnění cílů práce bylo využito metody dotazování a pozorování. Výsledkem práce je definice zjištěných nedostatků obou dopravních systémů. S procesem globalizace se důležitost řešení těchto nedostatků ještě zvyšuje.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; městská hromadná doprava; dopravní psychologie; globalizace; bakalářské práce; urban public transportation; traffic psychology; globalization; bachelor's theses