Čínská ekonomika na počátku třetího tisíciletí - Dressler, Daniel (2009)
Práce ve třech kapitolách pojednává o vývoji čínské ekonomiky v posledních letech. První kapitola analyzuje hlavní ekonomické a demografické ukazatele. Druhá kapitola popisuje největší problémy čínské ekonomiky. Třetí kapitola se zabývá hospodářskou krizí a budoucím vývojem.