Čínská ekonomika na počátku třetího tisíciletí - Dressler, Daniel; Žamberský, Pavel; Krč, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce ve třech kapitolách pojednává o vývoji čínské ekonomiky v posledních letech. První kapitola analyzuje hlavní ekonomické a demografické ukazatele. Druhá kapitola popisuje největší problémy čínské ekonomiky. Třetí kapitola se zabývá hospodářskou krizí a budoucím vývojem.
Vedoucí práce: Pavel Žamberský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Čína; hospodářská krize; obyvatelstvo; bakalářské práce; China; economic crises; population; bachelor's theses