Rozbor účetních výkazů společnosti Sladovny Soufflet ČR, a. s./Analysis of Financial Statements of a Company Sladovny Soufflet ČR a.s. - Krňanská, Petra (2009)
Cílem diplomové práce je provést rozbor účetních výkazů společnosti Sladovny SOUFFLET ČR, a.s. v období od 30.6.2004-30.6.2008 a zhodnotit celkovou finanční a ekonomickou situaci tohoto podniku.