Rozbor účetních výkazů společnosti Sladovny Soufflet ČR, a. s./Analysis of Financial Statements of a Company Sladovny Soufflet ČR a.s. - Krňanská, Petra; Míková, Marie, 1953-; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem diplomové práce je provést rozbor účetních výkazů společnosti Sladovny SOUFFLET ČR, a.s. v období od 30.6.2004-30.6.2008 a zhodnotit celkovou finanční a ekonomickou situaci tohoto podniku.
Vedoucí práce: Marie Míková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses