Corporate Social Responsibility ve středně velkém podniku a role personálního managementu - Hájková, Jana (2009)
Práce je věnována především rozdílům v pojetí společenské odpovědnosti malými, středními a velkými podniky v České republice. V dnešní době u nás stále ještě není společenská odpovědnost příliš známým tématem hlavně mezi malými firmami. Důvodem je možná i skutečnost, že menší společnosti problematiku neznají, nebo mají pocit, že se jich netýká, nebo jim taková investice přijde zbytečná, popřípadě ani nevědí, jak začít. Právě kvůli tomu jsem se rozhodla věnovat diplomovou práci společenské odpovědnosti firem. Vliv personálního managementu má ukázat, že společenská odpovědnost není pouze marketingový nástroj zlepšení image firmy.