Franchising jako forma vstupu na trh - Koulová, Tereza; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce pojednává o principu fungování franchisy. V první části jsou vymezeny pojmy užívané ve franchisingu, základní kroky k vytvoření úspěšné franchisy a je zde také poukázáno na výhody a nevýhody franchisingu. Druhá část práce se zabývá uplatněním franchisy ve společnosti Yves Rocher spol. s r.o. Součástí práce je i vyhodnocení dotazníkového šetření mezi franchisanty.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses