Exportní příležitosti pro české subjekty na trhu Chorvatska s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Mikešová, Veronika (2009)
V bakalářské práci přiblížím základní informace a ekonomickou charakteristiku Chorvatska. Též se zabývám obchodním vztahem mezi ČR a Chorvatskem, protože bylo Chorvatsko vybráno jako jedna z cílových zemí do Exportní strategie ČR pro období 2006 až 2010. Na závěr píšu o zvycích a etiketě Chorvatska.