Exportní příležitosti pro české subjekty na trhu Chorvatska s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Mikešová, Veronika; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V bakalářské práci přiblížím základní informace a ekonomickou charakteristiku Chorvatska. Též se zabývám obchodním vztahem mezi ČR a Chorvatskem, protože bylo Chorvatsko vybráno jako jedna z cílových zemí do Exportní strategie ČR pro období 2006 až 2010. Na závěr píšu o zvycích a etiketě Chorvatska.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses