Uplatnění literatury jako produktu na německém trhu - Hubková, Pavlína; Zapletalová, Šárka, 1974-; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na literaturu jako produkt a zkoumá, jaký význam a jaké možnosti má export české literatury na trh Spolkové republiky Německo. Teoretická část je věnována specifikům literárního produktu a trhu s literaturou. Další kapitola se zaměřuje na německý trh s literaturou. Charakterizuje vývoj v posledních letech a současný stav, postavení překladové literatury a význam exportu české literatury do Německa. Třetí část představuje na příkladu konkrétního spisovatele možnosti uplatnění české literatury v Německu.
Vedoucí práce: Šárka Zapletalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; marketing; Německo; česká literatura; bakalářské práce; marketing; Germany; Czech literature; bachelor's theses