Financial Crisis and Its Impact on Czech Republic - Hallak, Kamil; Hnilica, Jiří, 1976-; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Rektorát (2009)
Cilem teto diplomove prace je zanalyzovat co zapricinolo Financni krizi (2007-2009).
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Rektorát, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: international Business - Central European Business Realities [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses