Finanční analýza společnosti Starobrno, a.s. - Štulhoferová, Radka (2009)
Cílem mé bakalářské práce je provedení finanční analýzy a zhodnocení finančního zdraví společnosti STAROBRNO, a.s. v letech 2003 - 2007. Práce se dělí na dvě částí. V metodologické části jsem uvedla teoretická východiska pro vlastní finanční analýzu. Praktická část se zaměřuje na výpočet a zhodnocení vývoje jednotlivých ukazatelů, které byly popsány v metodologické části.