Finanční analýza společnosti Starobrno, a.s. - Štulhoferová, Radka; Sieber, Martina; Čapková, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé bakalářské práce je provedení finanční analýzy a zhodnocení finančního zdraví společnosti STAROBRNO, a.s. v letech 2003 - 2007. Práce se dělí na dvě částí. V metodologické části jsem uvedla teoretická východiska pro vlastní finanční analýzu. Praktická část se zaměřuje na výpočet a zhodnocení vývoje jednotlivých ukazatelů, které byly popsány v metodologické části.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses