Osobnosti v cestovním ruchu v České republice - Panušová, Petra; Jarolímková, Liběna; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem bakalářské práce je specifikace kritérií, na jejichž základě lze odborníka v oboru cestovního ruchu považovat za Osobnost v cestovním ruchu v České republice. Kromě výkladu pojmu osobnost z vědeckého hlediska je součástí práce také úvaha, zda a do jaké míry může osobnost v ČR ovlivnit cestovní ruch. Další část práce se zaměří na konkrétní osobnosti - od počátků cestovního ruchu v ČR až po současnost. Základem práce je výzkum širokého spektra názorů, mezi dotazovanými nechybí odborníci v oboru, pedagogové, studenti a laická veřejnost.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; psychologie osobnosti; bakalářské práce; tourism; psychology of personality; bachelor's theses