Analýza podpory pražských malých a středních podniků v praktické aplikaci - Froňková, Martina (2009)
Dipolomová práce shrnuje problematiku podpory malých a středních podniků. V teoreticko-metodologické části jsou uvedeny druhy podpory, systémy podpory, legislativní rámec a význam podpory pro malé a střední podnikatele. V aplikační části jsou na základě analýzy podnikatelského prostředí v jednotlivých regionech ČR zhodnoceny možnosti podpory. Je zhodnocen Operační program průmysl a podnikání a na něj navazující Operační program průmysl a inovace. Dále je popsán postup čerpání podpory.