Analýza podpory pražských malých a středních podniků v praktické aplikaci - Froňková, Martina; Vojík, Vladimír, 1944-; Kovář, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Dipolomová práce shrnuje problematiku podpory malých a středních podniků. V teoreticko-metodologické části jsou uvedeny druhy podpory, systémy podpory, legislativní rámec a význam podpory pro malé a střední podnikatele. V aplikační části jsou na základě analýzy podnikatelského prostředí v jednotlivých regionech ČR zhodnoceny možnosti podpory. Je zhodnocen Operační program průmysl a podnikání a na něj navazující Operační program průmysl a inovace. Dále je popsán postup čerpání podpory.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses