Využívání prostředků z fondů Evropské unie v obcích s rozšířenou působností na příkladě města Nýřany - Davídková, Ilona (2009)
1. Význam kohezní politiky EU pro rozvoj měst 2. Využívání prostředků z fondů Evropské unie v České republice 3. Využívání prostředků z fondů Evropské unie ve městě Nýřany 4. Efekty využití prostředků evropských fondů ve městě Nýřany