Využívání prostředků z fondů Evropské unie v obcích s rozšířenou působností na příkladě města Nýřany - Davídková, Ilona; Postránecký, Josef, 1961-; Váchal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
1. Význam kohezní politiky EU pro rozvoj měst 2. Využívání prostředků z fondů Evropské unie v České republice 3. Využívání prostředků z fondů Evropské unie ve městě Nýřany 4. Efekty využití prostředků evropských fondů ve městě Nýřany
Vedoucí práce: Josef Postránecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; obce s rozšířenou působností; diplomové práce; municipalities with extended competences; master's theses