Využití prostředků Evropského sociálního fondu v Jihočeském kraji v oblasti vzdělávání - Kadlecová, Barbora; Kouřilová, Jana, 1960-; Šebek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá Evropským sociálním fondem, především jeho využitím v oblasti počátečního vzdělávání v Jihočeském kraji. Práce se zaměřuje na projekty realizované již v ukončeném programovacím období 2004 -- 2006 a v právě probíhajícím období 2007 -- 2013 v Jihočeském kraji. Pomocí analýz jednotlivých výzev a prostřednictvím všech zjištěných realizovaných, ale také teprve schválených projektů práce shrnuje využívání Evropského sociálního fondu v Jihočeském kraji. V poslední části bakalářské práce jsou zmíněny pozitivní i negativní zkušenosti z přípravy a realizace projektů na základě výsledků uskutečněných řízených rozhovorů s jejich předkladateli.
Vedoucí práce: Jana Kouřilová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses