EKONOMICKÉ A EKOLOGICKÉ ASPEKTY MHD V BANSKEJ BYSTRICI - Pittnerová, Daniela; Geuss, Erik, 1963-; Branžovský, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Tato práce Táto práca pojednáva o ekonomických a ekologických súvislostech MHD v Banskeé Bystrici. Práce přibližuje fungování MHD v Banské Bystrici v průbehu období, kdy byly v provozu trolejbusy a v průbehu období,v kterém došlo k výrazným zmenám a trolejbusy byly z provozu vyřazeny z poukazováním na jejich neefektivnosť. Práce uvádí ekonomickou analýzu jednotlivých druhů doprav a porovnáva vliv těchto druhů doprav na životní prostředí.
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: aplikovaná environmentální ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; životní prostředí; bakalářské práce; environment; bachelor's theses