Firemní kultura společnosti 4P&P - Štědronská, Petra; Müllerová, Františka, 1948-; Mikeš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce pojednává o firemní kultuře společnosti 4P&P. Je členěna do tří částí. První pojednává o pojmu kultura obecně, druhá se zabývá firemní kulturou a třetí část pak uvádí teoretické poznatky do praxe a jde v ní o konkrétní firemní kulturu výše zmíněné společnosti.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; kultura; bakalářské práce; culture; bachelor's theses