Mzdová oblast v účetnictví a auditu - Köppelová, Tereza (2009)
Mzdová oblast je stále aktuální téma týkající se velké části populace. Diplomová práce poskytuje přehled o související legislativní úpravě, základních účetních souvztažnostech a auditorských procedurách. Na základě toho dále objasňuje jejich důležité vzájemné souvislosti a vazby.