Mzdová oblast v účetnictví a auditu - Köppelová, Tereza; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Mzdová oblast je stále aktuální téma týkající se velké části populace. Diplomová práce poskytuje přehled o související legislativní úpravě, základních účetních souvztažnostech a auditorských procedurách. Na základě toho dále objasňuje jejich důležité vzájemné souvislosti a vazby.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; externí audit; sociální pojištění; zdravotní pojištění; mzdové účetnictví; mzdy; diplomové práce; external auditing; social insurance; health insurance; payroll accounting; wages; master's theses