Finanční analýza podniku - Štochlová, Iva; Rauš, Jiří, 1967-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomovou práci jsem zpracovala na téma finanční analýza podniku. V teoretické části jsem se věnovala její podstatě, zdrojům dat, uživatelům a metodám finanční analýzy. V praktické části jsem zpracovala externí finanční analýzu společnosti Subterra, a. s. v letech 2004 -- 2008.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses