Finančná analýza spoločnosti Rudolf Jelínek, a.s. - Bujalková, Jana; Vochozka, Marek, 1976-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti Rudolf Jelínek, a.s. v období let 2003-2007. Z pohledu externího uživatele hodnotím finanční pozici podniku na základě veřejně dostupných zdrojů. Práce je rozdělená do dvou základních částí - metodické a aplikační části. V metodické části jsou představena teoretická východiska finanční analýzy. V aplikační časti se zaměřuji na výpočet jednotlivých ukazatelů, na jejichž základě vyhodnotím finanční situaci v analyzované společnosti.
Vedoucí práce: Marek Vochozka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses