Diskrétní simulace v MS Excel - Charvát, Karel, jr. (2009)
Práce pojednává o diskrétní simulaci. Seznamuje se základními principy diskrétní simulace a s doplňkem SIMULANT pro MS Excel 2007, který byl v rámci této práce vytvořen. V práci je zahrnut popis algoritmů, které zajišťují činnost doplňku SIMULANT i uživatelský návod k tomuto doplňku.