Diskrétní simulace v MS Excel - Charvát, Karel, jr.; Kuncová, Martina, 1974-; Hladík, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce pojednává o diskrétní simulaci. Seznamuje se základními principy diskrétní simulace a s doplňkem SIMULANT pro MS Excel 2007, který byl v rámci této práce vytvořen. V práci je zahrnut popis algoritmů, které zajišťují činnost doplňku SIMULANT i uživatelský návod k tomuto doplňku.
Vedoucí práce: Martina Kuncová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; software; diplomové práce; software; master's theses