Finanční analýza podniku Tatra, a.s. - Roškotová, Hana (2009)
Bakalářská práce pojednává o finanční situaci akciové společnosti Tatra v období let 2003 - 2007. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, teoretické a praktické. Teoretická část popisuje ukazatele použité později v části praktické. Závěr bakalářské práce shrnuje dosažené výsledky při finanční analýze a zachycuje predikci vývoje podniku Tatra, a. s. do budoucna.