Finanční analýza podniku Tatra, a.s. - Roškotová, Hana; Kopkáně, Heřman; Havlan, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce pojednává o finanční situaci akciové společnosti Tatra v období let 2003 - 2007. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, teoretické a praktické. Teoretická část popisuje ukazatele použité později v části praktické. Závěr bakalářské práce shrnuje dosažené výsledky při finanční analýze a zachycuje predikci vývoje podniku Tatra, a. s. do budoucna.
Vedoucí práce: Heřman Kopkáně
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses