Česko-španielska obchodná spolupráca s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam - Švecová, Jana (2009)
V první kapitole mojí práce se věnuji představení Španělska a základním informacím o této zemi. Druhá část pojednává o ekonomické situaci, vývoji a vstupu Španělska do EU. Dále zde popisuji změny, ke kterým poté došlo, současnou situaci a předpoklad budoucího vývoje. Ve třetí kapitole se zabývám česko-španělskými vztahy a možnostmi budoucí spolupráce. Vliv kulturních odlišností na obchodní jednání přibližuje závěrečná část mé práce.