Česko-španielska obchodná spolupráca s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam - Švecová, Jana; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první kapitole mojí práce se věnuji představení Španělska a základním informacím o této zemi. Druhá část pojednává o ekonomické situaci, vývoji a vstupu Španělska do EU. Dále zde popisuji změny, ke kterým poté došlo, současnou situaci a předpoklad budoucího vývoje. Ve třetí kapitole se zabývám česko-španělskými vztahy a možnostmi budoucí spolupráce. Vliv kulturních odlišností na obchodní jednání přibližuje závěrečná část mé práce.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses