Folklorní sdružení (FOS) a jeho význam pro rozvoj cestovního ruchu v ČR - Čejchanová, Martina; Jarolímková, Liběna; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V práci Folklorní sdružení a jeho význam pro rozvoj cestovního ruchu v ČR byla popsána historie, vývoj a činnost Folklorního sdružení České republiky. Vliv na cestovní ruch byl charakterizován pomocí statistických údajů o mezinárodních folklorních festivalech, které se konaly v roce 2008. K detailnější analýze bylo téma zúženo na Mezinárodní folklorní festival Červený Kostelec.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses