Návrh prohlídkových tras pro návštěvníky Litoměřic - Švihlíková, Radka (2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou tvorby prohlídkových tras ve městě Litoměřice. Nejdříve je město Litoměřice charakterizováno obecně a poté z hlediska cestovního ruchu. Na základě průzkumu a analýzy jsou vymezeny dva hlavní segmenty návštěvníků města. Následně jsou představeny návrhy dvou prohlídkových tras po městě Litoměřice.