Návrh prohlídkových tras pro návštěvníky Litoměřic - Švihlíková, Radka; Jarolímková, Liběna; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou tvorby prohlídkových tras ve městě Litoměřice. Nejdříve je město Litoměřice charakterizováno obecně a poté z hlediska cestovního ruchu. Na základě průzkumu a analýzy jsou vymezeny dva hlavní segmenty návštěvníků města. Následně jsou představeny návrhy dvou prohlídkových tras po městě Litoměřice.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; cestovní ruch; legendy; bakalářské práce; tourism; legends; bachelor's theses