Lokální politika na úrovni obce - Vroblová, Petra; Lisa, Aleš, 1956-; Chramosta, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tématem bakalářské práce je analýza lokální politiky na úrovni obce ve vztahu k fondům Evropské unie. Práce se skládá ze dvou částí. První poskytuje přehled o současných fondech Evropské unie a operačních programech, v rámci kterých mohou subjekty žádat o dotaci z EU. Druhá, analytická část práce aplikuje teoretické poznatky na tři konkrétní projekty realizované ve městě Uherský Brod. Cílem práce je analýza stranických zájmů v procesu alokace evropských finančních prostředků v rámci lokální politiky města.
Vedoucí práce: Aleš Lisa
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses